7 foršas idejas dzimšanas dienas svinībām

Tev tuvojas dzimšanas diena? Varbūt vēlies pārsteigt kādu ar neaizmirstamām svinībām? Aizmirsti ierasto svinēšanu mājās un iedvesmojies dzimšanas dienas svinībām, ko gan Tu, gan Tavi viesi atcerēsies vēl ilgi. Mēs esam sagatavojuši 7 foršas un neierastas idejas kā nosvinēt savu vai kāda cita dzimšanas dienu draugu un/vai ģimenes lokā Rīgā un ārpus tās.

dzimšanas dienas svinības

Kā saorganizēt neaizmirstamas dzimšanas dienas svinības?

Pirms sākam ar konkrētām idejām svinībām, apskatīsim, kas ir 5 svarīgākie nosacījumi, lai svētki būtu patiešām izdevušies un arī nesagādātu Tev liekas raizes.

1.   Izveido viesu sarakstu

Pats pirmais solis, organizējot svinības, ir saprast cik lielas svinības esi iecerējis. Cik cilvēkus plāno ielūgt, kāds ir to sastāvs? Svinību tematika un vietas izvēle lielā mērā būs atkarīga no tā, kāda būs kompānija. Ja plāno aicināt draugus ar bērniem, tad vakariņas glaunā restorānā nebūs piemērots variants, bet ja Tavi svarīgākie viesi ir vecāki un vecvecāki, tad visticamāk neveiksi rezervāciju lēcienam ar gumiju.

2.   Izvēlies norises vietu

Kad Tev ir skaidrs, cik liels pasākums tiek plānots, ir jāsaprot, kur notiks svinības. Svinību vieta ir jāizvēlas atbilstoši viesu skaitam, laikapstākļiem un arī pieejamajam budžetam. Izvēlētā norises vieta arī lielā mērā noteiks pasākuma tematiku, tāpēc pārliecinies, ka tā ir atbilstoša Tavām iecerēm par nozīmīgo dienu.

3.   Ēdieni un dzērieni

Nav noslēpums, ka mielasts un dzērieni ir neatņemama jebkuru svētku sastāvdaļa, ko viesi bieži gaida ar nepacietību. Apdomā vai esi gatavs mielastu gatavot pats vai arī tomēr uzticēsi to profesionāļiem? Varbūt organizēsi kādu izklaides aktivitāti un pēc tam mielastu kafejnīcā vai restorānā?

4.   Radi atmosfēru

Patiešām neaizmirstami svētki ir tie, kuri ļauj viesiem piedzīvot kādas nebijušas vai spilgtas emocijas. Apkārtējai videi jeb atmosfērai ir liela nozīme, tostarp izvēlētajai vietai, gaismām, mūzikai, dekorācijām un citiem elementiem.

5.   Aktivitātes un izklaides

Tāpat kā norises vietas izvēli, arī pasākuma aktivitātes un izklaides ir vērts pielāgot viesu dzimumam, vecumam un arī interesēm. Atceries, ka attiecībā uz svētku programmu, dod priekšroku kvalitātei nevis kvantitātei, jo satiekoties gan Tu pats, gan arī citi pasākuma viesi vēlēsies veltīt laiku arī nesteidzīgām sarunām un kopābūšanai.

Idejas neaizmirstamām dzimšanas dienas svinībām:

Lai atvieglotu Tavu svinību plānošanu, esam apkopojuši dažādas idejas aktīvākām un mierīgākām svinībām Rīgā un ārpus tās.

1.   SPA brīvdienas Jūrmalā rudenīgiem vakariem

Ja vēlies pavadīt savu dzimšanas dienu relaksējošā vidē, palutinot gan sevi, gan ģimeni, saorganizē neaizmirstamas SPA brīvdienas kādā no Jūrmalas viesnīcām. Tajās varēsi baudīt ne tikai atpūtu baseinos un pirtī, bet pēc tam arī pavakariņot restorānā un baudīt dzērienus bārā. Un kāpēc gan nenoslēgt dienu ar skaistu saulrietu vai nesteidzīgu pastaigu gar jūru?

Piemēram, atpūta Hotel Jūrmala SPA baseinu un pirts zonā vienai personai izmaksā līdz 30 EUR no personas, turpretī Baltic Beach hotel līdz 49 EUR par personu. Baltic Beach hotel restorānā ir arī iespēja pasūtīt svētku vakariņas, kurās ietilpst dzēriens, pamatēdiens un deserts. Šī piedāvājuma cena ir 55 EUR.

spa atpūta

2.   Pikniks Etnogrāfiskajā Brīvdabas muzejā vasarīgai dienai

Vēlā pavasarī un vasarā, kad dienas ir siltas, uzorganizē citādāku pikniku saviem dzimšanas dienas viesiem. Piesaki kādu no muzeja ekskursijām, kuras piedāvā zinošie Brīvdabas muzeja gidi. Kopīgi izpētiet kāda novada vēstures liecības, vai iegrimstiet senās latviešu tradīcijās, izvēloties kādu no tematiskajām ekskursijām. Pēc ekskursijas baudiet uzkodas piknika zonā ar skatu uz ezeru.

Ekskursiju cena Brīvdabas muzejā grupai līdz 25 cilvēkiem ir no 70 - 100 EUR. Papildus jāiegādājas ieejas biļete muzejā par 8 EUR / pers.

3.   Svinības alus brūvētavā Valmierā

Ja esi alus mīlis un vēlies šajā mīlestībā dalīties ar saviem viesiem, tad organizē dzimšanas dienas svinības īstā alus brūvētavā, kur variet ne tikai savām acīm apskatīt kā top dažādi dzērieni, bet arī nogaršot dažādas alus šķirnes un, iespējams, sacensties to atpazīšanā. Pēc aktīvās daļas, izmantojiet iespēju ieturēt gardu maltīti vietējā krodziņā.

Alus darītava Valmiermuiža piedāvā ekskusijas un alus degustāciju, kā arī svinību telpu nomu un maltītes pasūtīšanu. Svinību telpu noma izmaksās 40 EUR/h, ekskursija - sākot ar 11 EUR/pers., degustācija sākot ar 7 EUR/pers. un maltīte - sākot ar 12 EUR/pers.

4.   Sievišķīgs vakars ar mākslu un vīnu

Organizēt svinības mākslas studijā ir lieliska ideja, ja plāno savu dzimšanas dienu svinēt draudzeņu lokā. Pasākumā varēsiet nesteidzīgi ļauties sarunām, baudīt uzkodas un pašu izmeklētus vīnus, un, paralēli visam, radīsiet katra savu īpašo mākslas darbu, kas kalpos par taustāmu atgādinājumu par tiešām neaizmirstamu vakaru.

Mākslas studija Art&Wine piedāvā organizēt privātos pasākumus sākot no 4 personām, kuras ietvaros katrs varēs radīt savu mākslas darbu uz audekla. Pasākuma izmaksas ir atkarīgas no personu skaita, taču pasākums 8 personām izmaksās 475 EUR.

mākslas studija

5.   Ekstrēmo sajūtu cienītājiem

Tiem, kas vēlas patiešām neaizmirstamu dzimšanas dienu, Sigulda Adventures piedāvātās ekstrēmās izklaides būs īpaši piemērotas šī nodoma piepildīšanai. Izvēlies starp plaši piedāvātajām ekstrēmajām aktivitātēm - gumijlēkšanu, lidojumu ar “Zērgli” vai gaisa tunelī. Drosmīgākie pasākuma viesi var iesaistīties aktivitātēs, bet pārējie - baudīt gardu maltīti piknika teltī, gleznainā vietā Siguldā ar skatu uz Gaujas senleju.

Sigulda Adventures piedāvā gumijlēkšanu un lidojumu ar “Zērgli” par 89 EUR/ 1 pers., kā arī lidojumu Aerodium gaisa tunelī par 107 EUR/ 1 pers. Svētku maltīti variet organizēt Sigulda Adventures piedāvātajā Happy ending piknika teltī, kas kopā ar ēdināšanu 12 personām izmaksās 250 EUR par divām stundām.

6.   Privātais kino seanss Cēsīs

Esi dīvānā sēdētājs un Tava labākā atpūta ir skatīties patiešām labu filmu? Nosvini dzimšanas dienu darot to, kas Tev sagādā patiesi daudz prieka kopā ar visiem saviem draugiem un paziņām! Noīrē kinozāli savam īpašajam, privātajam seansam, kurā kopā varēsiet noskatīties Tavu visu laiku mīļāko filmu. Parūpējies par piemērotām uzkodām filmas laikā un būsi uzbūris neaizmirstamu piedzīvojumu jums visiem.

Kino CĒSIS, kas atrodas koncertzālē Cēsīs, piedāvā iznomāt kino zāli privātiem seansiem par 150 EUR. Labā ziņa, ka uz šādu svētku svinēšanu varēsi uzaicināt pat 67 cilvēkus! Cēsu koncertzālē arī mājo restorāns un kafejnīca, līdz ar to pēc filmas noskatīšanās variet ieturēt svētku maltīti kādā no šīm mājīgajām vietām.

popkorns

7.   Mazā kompānijā uz jūras

Ja vēlies svinēt pašu tuvāko cilvēku lokā, padari savu īpašo dienu neaizmirstamu, rezervējot izbraucienu ar jahtu. Tas ir patiesi ekskluzīvs un elegants veids kā izbaudīt skaistu vasaras dienu uz ūdens, baudot sauli, vēju un ūdeni.

Iznomā jahtu pasākumam līdz 20 personām pie Advaita Adventures. Jahtas rezervācija izmaksā 350 EUR/h, taču, lai pasākums nebūtu par īsu, tiek ieteikts rezervēt jahtu uz vismaz 2-4 stundām. Par atsevišķu samaksu tiek piedāvāts arī pasūtīt uzkodas un dzērienus pasniegšanai uz jahtas.

Sadarbība ar Incredit

Incredit ir uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas finanšu pakalpojumu sniegšanā Latvijas iedzīvotājiem kopš 2010. gada, kuru laikā spējis kļūt par vienu no līderiem patēriņa kreditēšanas jomā ar vairāk nekā 200 000 apmierinātu klientu.

Šo un citus interesantus un noderīgus rakstus par šībrīža aktualitātēm, kā arī vienmēr svarīgām tēmām, piedāvā uzņēmums Incredit. Ja plānojat organizēt neaizmirstamas svinības, taču tām nepieciešams papildu finansējums, vajadzīgo summu vai daļu no tās varat ērti saņemt kā patēriņa kredītu, piemēram, no kompānijas Incredit piedāvāto pakalpojumu klāsta.

Pirms aizņemties, rūpīgi izvērtējiet savu finansiālo situāciju un spēju aizņēmumu laikus atdot, kā arī rūpīgi izplānojiet aizņēmuma atdošanu.


Rakstā izmantotie foto avoti: www.pexels.com

Rakstā norādītas cenas pakalpojumiem 2024. gada oktobrī.

Patika raksts? Novērtē!
Reitings: 5/5 (1 balsojumi)
Lieliskas idejas dzimšanas dienas svinēšanai Rīgā un tās tuvumā
Vēlies saņemt vairāk interesantus rakstus?
SIA InCREDIT GROUP ir Rietumu Bankas meitas uzņēmums.
Speciāla atļauja patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai Nr. NK-2016-018.
© 2011-2024 Incredit
Kr.Barona 130 k4, Rīga LV-1012 Visas tiesības aizsargātas